Mittwoch, 16. Dezember 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ 2009.

Λογοι ανωτερας βιας αναγκαζουν τον Ταλα να κανει ενα διαλειμμα απο την συγγραφη. Θα επανελθει και παλι τον Γεναρη του 2010. Και κατα την παραδοση που θελει διαφορα εντυπα και οργανισμους να απονεμουν βραβεια σε προσωπικοτητες που σημαδεψαν τη χρονια, επιχειρει να πραξει το ιδιο. Στα προτυπα λοιπον αυτα, θα απονεμηθουν διαφορα βραβεια και δωρακια στους πρωταγωνιστες και τις πρωταγωνιστριες του 2009, το οποιο θα μας εγκαταλειψει σε περιπου 2 εβδομαδες...


Ετσι λοιπον, ο νεος πρωθυπουργος θα παρει μια... μαργαριτα, αλλα δεν πρεπει να την μαδησει ως τον Μαρτιο (ξερει αυτος γιατι...).



Ο απερχομενος πρωθυπουργος βραβευεται με ενα σουβλακι πιτα ξερη και αλαδωτη με μπολικο τζατζικι σε γαλαζιο περιτυλιγμα (το ξερουμε οτι του αρεσουν και επιπλεον, εχει πολλα play-station στο σπιτι, ας μην παρει αλλα). Ο Κωστακης κερδιζει επισης το παρασημο της ανοιχτης παλαμης για το εργο που ο ιδιος και η κυβερνηση του προσεφερε στην χωρα τα τελευταια 5 χρονια.



Ο νεος προεδρος της Ν. Δ. θα παρει πρωτα μια τσιμπια στο δεξι μαγουλακι (ατιμουλικο, μετα απο τοσα χρονια τα καταφερες και εγινες αρχηγος του κομματος που σε πεταξε εξω!) και ως δευτερο δωρο, ενα πιο μοντερνο ζευγαρι σκελετου γυαλιων απο την προσωπικη συλλογη του Ταλα. Τους φακους να τους βρει μονος του.



Η Ντορα βραβευεται με ενα χειροποιητο καλαθακι made in USA που περιεχει τσουκνιδες, χαλασμενο λαπτοπ της Siemens και T-Shirt με την σταμπα "try next time".




Στον Θοδωρη Ρουσοπουλο θα κανουμε δωρο ενα σπιτακι playmobil για την συλλογη του (απο σπιτια), ενα παλιο τευχος του περιοδικου "Ταχυδρομος" απο παλαιοπωλειο του Μοναστηρακιου και ενα κομποσκοινι.





Η Ευγενια Μανωλιδου Γεωργιαδου θα ηθελε να παρει εκπομπη στην τηλεοραση ως γνωστον, αλλα δεν εχομε να της δωσουμε. Γι' αυτο της στελνουμε ενα πακετο καφε Λουμιδη να τον πιει - τον καφε της παρηγοριας εννοειται.
Η Πετρουλα θα παρει μια... χρυση βουρτσα και θα την μοιραζεται μαζι με την Αφρουλα, μιας και οι δυο τους αναδειχτηκαν την φετινη χρονια.

Τωρα, απο διεθνεις προσωπικοτητες, η για δευτερη φορα καγκελαριος Ανγκελα Μερκελ επιβραβευεται με ενα μπουκαλι μπυρας Μυθος, ενω ο Γκουιντο Βεστερβελλε θα παρει μια δεσμιδα λουκανικα Τρικαλων.
Ο Μπαρακ Ομπαμα παιρνει ως δωρο μια σοκολατα υγειας Παυλιδη να την οιραστει με την οικογενεια και τους συμβουλους του.
H Καρλα Μπρουνι Σαρκοζι θα παρει για δωρο μια παιδικη ρουκετα, μολονοτι ειχε δηλωσει σε συνεντευξεις της οτι την γοητευουν οι ...βομβες. Ο Ταλας ουτε εχει, ουτε δινει τετοια πραγματα, αλλα ευελπιστει η Καρλα να μεινει ευχαριστημενη.
Αυτα απο τον γραφοντα. Καλες γιορτες, με υγεια και τα λεμε του χρονου!

1 Kommentar:

in antis hat gesagt…

Καλές γιορτές Τάλα και Χρόνια Πολλά.
Πάντα με υγεία και αγαθή τύχη.
Τα ξαναλέμε.